MiniSpetters zwemles (vanaf 3,5 jaar)

Voor kinderen vanaf 3,5 jaar verzorgen wij MiniSpetter-lessen. Ons MiniSpetter programma is de manier voor kinderen om vertrouwd te raken met water. Het Minispetter programma is een goede voorbereiding op de reguliere zwemlessen, het SuperSpetters programma. De lessen worden in groepen van maximaal twaalf kinderen geven onder begeleiding van twee instructeurs. Al onze instructeur zijn in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). 

Wat leert uw kind?

Het MiniSpetter programma bestaat uit twee niveaus.

In MiniSpetters 1 zal uw kind voornamelijk leren om samen met leeftijdsgenootjes op een speelse manier te wennen aan water. Denk hierbij aan kleine oefeningen zoals gezicht in het water doen, spetteren en springen. Dit is de ideale manier om alvast op een rustige manier te wennen aan de zwemlessen.

In MiniSpetters 2 zal uw kind een stapje verder gaan en een begin maken aan de eerste vaardigheden uit ons SuperSpetters programma. Dit geeft uw kind al een voorsprong zodra hij of zij begint met de reguliere zwemlessen. De mogelijkheid is er dan ook om met een leeftijd van 4 á 4,5 jaar door te stromen naar ons SuperSpetters programma. Wij doen dit altijd in overleg met u en instructeur.
 

Wat is de prijs?

Inschrijfgeld + KNZB contributie  € 35,00 eenmalig
Eén keer per week zwemmen € 41,00 per maand
Twee keer per week zwemmen € 74,50 per maand
 

Welke dagen/tijden bieden wij aan?

MiniSpetters 1  
Maandag 17:20 tot 17:50
Vrijdag 17:20 tot 17:50
MiniSpetters 2  
Maandag 17:50 tot 18:20
Vrijdag 17:50 tot 18:20

Let op! Het kan voorkomen dat er wachtlijsten zijn voor deze dagen/tijden. Bij aanmelding kan er worden aangegeven waar de voorkeur naar uit gaat.
 

Inschrijven (klik hier, kies wachtlijst 'MiniSpetters')