Zeemeermin zwemmen

Wanneer uw kind in het bezit is van minimaal een B- of Superspetters- diploma en minimaal 8 jaar is, het mogelijk om deel te nemen aan Zeemeermin zwemmen. De lessen en kinderfeestjes zijn onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).


1 losse les: € 15,00
4 strippen: € 52,50
8 strippen: € 95,00

  • Lessen van 45 minuten
  • 8 kinderen 1 instructeur
  • Inclusief zeemeermin staart te leen
  • Zeemeermin Diploma
  • Kortingscode voor een Noord Zeemeermin staart

Klik hier om de Zeemeermin Beginners lessen in te plannen

COVID-19
Let op: vanwege nieuwe maatregelen met betrekking tot het coronavirus zullen een aantal zaken anders zijn dan normaal. De volgende aanvullende maatregelen zijn van toepassing: 
  
- Kinderen doen thuis hun zwemkleding aan en daarover 'gewone' kleding. Na het zwemmen is er de mogelijkheid tot omkleden.
- Het Hofbad is momenteel helaas gesloten voor publiek. Dit betekend dat de ouders/begeleiders niet mee naar binnen mogen. Het kind mag zich 15 minuten voor aanvang, maar uiterlijk 10 minuten voor de start van de les aanmelden bij de balie. Hierna zullen geen kinderen meer worden toegelaten. Meer informatie over deze protocollen? Bekijk dan dit nieuwsbericht.
 
Deze maatregelen zijn van toepassing voor onbepaalde tijd. We zijn hierbij afhankelijk van de maatregelen vanuit de overheid, veiligheidsregio Haaglanden en de Gemeente Den Haag. Indien u vragen heeft over deze maatregelen, kunt u contact met ons opnemen per mail.
 

Welke dagen/tijden bieden wij aan? 

Maandag (Beginners) 17:20 tot 18:05
Maandag (Gevorderd!) 18:10 tot 18:55
 


Wil jij een eigen zeemeerminnenstaart?
Ga dan naar www.noordzeemeermin.nl