Zeemeermin zwemmen

Wanneer uw kind in het bezit is van minimaal een B- of Superspetters- diploma en minimaal 8 jaar is, het mogelijk om deel te nemen aan Zeemeermin zwemmen. De lessen en kinderfeestjes zijn onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).


1 losse les: € 15,00
4 strippen: € 52,50
8 strippen: € 95,00

  • Lessen van 45 minuten
  • 8 kinderen 1 instructeur
  • Inclusief zeemeermin staart te leen
  • Zeemeermin Diploma
  • Kortingscode voor een Noord Zeemeermin staart

Klik hier om de Zeemeermin Beginners lessen in te plannen
 
COVID-19
Let op: vanwege nieuwe maatregelen met betrekking tot het coronavirus zullen een aantal zaken anders zijn dan normaal. De volgende aanvullende maatregelen zijn van toepassing: 
  
- Deelnemers doen thuis hun zwemkleding aan en daarover 'gewone' kleding. Na het zwemmen is er de mogelijkheid tot omkleden.
- Het Hofbad is momenteel open voor publiek. Ouders mogen de kinderen brengen tot aan de balie. Aan het begin wordt niet gebruik gemaakt van kleedkamers en kunnen de kinderen hun kleding over de zwemkleding uit doen in het zwembad.
- Na de les mogen de kinderen omkleden zoals gebruikelijk, hierbij mag 1 ouder mee ter begeleiding (zie in het menu nieuws meer informatie over de maatregelen).
 
Deze maatregelen zijn van toepassing voor onbepaalde tijd. We zijn hierbij afhankelijk van de maatregelen vanuit de overheid, veiligheidsregio Haaglanden en de Gemeente Den Haag. 


Wil jij een eigen zeemeerminnenstaart?
Ga dan naar www.noordzeemeermin.nl