Ooievaarspas

Bij Hofspetters is het ook mogelijk om met een Ooievaarspas zwemles te krijgen. Uw kind krijgt zwemles volgens de ABC-zwemlesmethode. Er wordt gezwommen in groepjes van ongeveer 10 a 12 kinderen. ABC-Envoz Stap voor stap vertrouwd raken met het water en de elementaire zwem(veiligheids) technieken leren. Dit zwemdiploma is niet alleen voor Nederland, maar een zwemdiploma dat wordt gezwommen in vele landen van de wereld. De erkenning die deze diploma´s hebben is een erkenning van de Internationale Federatie van Swimming Teachers Association (IFSTA). Een organisatie die in meer dan 20 landen over de gehele wereld diploma´s levert.

Wat leert uw kind?

In de eerste fase van de zwemles raken kinderen gewend aan het water. Na deze fase staan de schoolslag en de rugslag centraal. Bij ABC staat survival centraal. Later in het traject leren de kinderen de rugcrawl, de borstcrawl en survival onderdelen. De ooievaarpas vergoedt 100% voor kinderen tussen 5 en 18 jaar oud, uw kind wordt daarom opgeroepen vanaf 5 jaar oud.

Wat is de prijs? Ooievaarspas houders

Inschrijfgeld € 35,00 eenmalig
Eén keer per week zwemmen* Met Ooievaarspas 100% korting
Diplomazwemmen € 25,00 per dilploma
*Zwemles met een Ooievaarspas is alleen mogelijk bij ABC zwemles. De Ooievaarspas vergoedt één zwemles per week als uw kind tussen de 5 en 18 jaar oud is. Indien u meer lessen wilt afnemen, moet u de extra lessen betalen.

Welke dagen/tijden bieden wij aan?

Dinsdag* 15:30 tot 16:00 16:00 tot 16:30 16:30 tot 17:00
*Het is helaas niet mogelijk buiten deze dagen/tijden te zwemmen i.c.m. een Ooievaarspas. Let op! Het kan voorkomen dat er wachtlijsten zijn voor deze dagen/tijden. Bij aanmelding kan er worden aangegeven waar de voorkeur naar uit gaat. Inschrijven wachtlijst Ooievaarspas