Zomerrooster eindigt op 28-08-2021

Beste ouders,

Inmiddels zijn de eerste drie weken van de vakantie weer voorbij. Hofspetters is alweer weer druk bezig met de voorbereidingen voor het komende jaar, zodat we weer een spetterend jaar tegemoet kunnen gaan!

Zomerlessen boeken mogelijk tot 18 augustus.

U kunt tot en met 18 augustus lessen boeken in het zomerrooster voor de periode 12 augustus tot en met 28 augustus. Op 19 augustus bekijken wij hoeveel lessen er zijn gevolgd in de zomer, en worden niet gebruikte lessen verrekend met het tegoed. Heeft u bijvoorbeeld recht op 6 lessen, maar van 4 gebruik gemaakt? Dan wordt het tegoed verminderd met 2 tegoeden. Op deze manier staat het tegoed terug op het originele aantal.

Het tegoed wordt verrekend op basis van de geplande lessen, en wordt automatisch berekend door het systeem. Heeft u toch een vermoeden dat dit niet klopt? Dan willen we u vragen om eerst het aantal gevolgde lessen te controleren in WeScore. Bent u het hierna niet eens over de verrekening? Dan kunt u uw vraag mailen aan debiteuren.ms@hofspetters.nl. Wij sturen u dan binnen 1 week een reactie met aanvullende informatie.

Schooljaar 2021-2022

Hofspetters heeft voor komend schooljaar weer veel enthousiaste plannen op de agenda staan. Wilt u deze niet missen? Volg ons dan vooral ook op Facebook!

Namens alle medewerkers wensen we iedereen nog drie spetterende vakantieweken, we kunnen niet wachten alle vakantieverhalen te horen!