Vacature Stichting Hofspetters bestuur

Hofspetters is een innovatieve zwemschool opgericht door de Haagse zwemsportverenigingen met de ambitie om de doorstroom van leszwemmende kinderen naar de zwemsporten in de regio te verbeteren. Hofspetters verzorgt zwemlessen aan ongeveer 1500 kinderen in het Hofbad; de baten daarvan komen ten goede aan de talentontwikkeling en topzwemsport voor wedstrijdzwemmen, waterpolo, synchroonzwemmen en schoonspringen. Uiteindelijk doel is dat Haagse zwemsporters weer schitteren op de Olympische Spelen!

Hofspetters wordt bestuurd door een vrijwillig bestuur en een professionele directie.  Zij geven samen leiding aan een sterk team van enthousiaste medewerkers die zich elke dag inzetten om de beste zwemlessen aan uw kind te bieden.
Momenteel zoeken wij een aantal vrijwilligers om ons bestuur te versterken.
  • Bent u als ouder enthousiast over Hofspetters?
  • Zou u wat willen terugdoen voor de zwemveiligheid en de ontwikkeling van de Haagse zwemsport?

Voorzitter

De voorzitter ondersteunt de twee directieleden bij het besturen en verder ontwikkelen van de Hofspetters organisatie. Vertegenwoordigt Hofspetters naar haar belangrijkste stakeholders: de deelnemende verenigingen, de Gemeente Den Haag en de KNZB.
 
Gevraagd: Ervaren teamplayer met een passie voor het besturen en doorontwikkelen van een professionele organisatie. Mensgerichte, praktisch ingesteld, gaat graag in gesprek met onze ouders, kinderen, personeelsleden en een sparring partner voor twee enthousiaste directeuren kan zijn. Een netwerker die goede relaties met onze stakeholders weet te onderhouden en uit te bouwen.
 

Financieel Administratief Bestuurder

Beheert de financiën van Hofspetters. Stelt de budgetten op voor het komende jaar. Beheert het proces van de jaarstukken en houdt toezicht op de boekhouding.
 
Gevraagd: Ervaren financial die gewend is om in een ondernemende omgeving te werken. De financiële administratie kunnen doorontwikkelen richting managementinformatie. Sparring partner voor de directie.
 

HRM & Opleidingen Bestuurder

Hofspetters is in de afgelopen drie jaar doorgegroeid naar een organisatie van ca. 40 personeelsleden. De kwaliteit van de zwemlessen wordt in belangrijke mate bepaald door de kwaliteit en de sportieve uitstraling van het personeel. Hierin is het laatste jaar veel in geïnvesteerd maar dient nu ook verder geprofessionaliseerd te worden.
 
Gevraagd: Ervaren HRM / personeelsmanager met kennis van werven en begeleiden van sportief personeel. Goed op de hoogte van arbeidswetgeving. Affiniteit met het ontwikkelen van het opleidingsprogramma.


Interesse

Meldt u zich dan bij Joeri Fredriks of Lars Wouters en laat u uitnodigen voor een (vrijblijvend) orientatiegesprek via directie@hofspetters.nl .