UPDATE Zwembad Hofbad 2 weken gesloten

Beste Hofspetter, 

Gisteravond heeft de regering weer nieuwe maatregelen aangekondigd. De zwembaden gaan vanaf donderdag 5 november 2020 voor de duur van 2 weken dicht. Even hoopten wij dat de zwemlessen voor kinderen nog mochten doorgaan. Eind van de dag werd via de noodverordening duidelijk dat ook zwemlessen voor kinderen kwamen te vervallen. 

Concreet betekent dit dat de zwemlessen van donderdag 5 november t/m  woensdag 18 november 2020 komen te vervallen. Na 2 weken hopen we weer te mogen starten, zodra we dit weten brengen wij u op de hoogte. 
Wij zijn uiteraard niet blij met dit besluit, wij worden hard geraakt door dit besluit. De teleurstelling is groot omdat wij er voor ons gevoel alles aan hebben gedaan om u veilig te kunnen laten zwemmen. Het is niet anders: laten we samen zorgen dat we de komende twee weken echt goed oppassen en er daarmee voor zorgen dat deze lockdown niet langer gaat duren dan noodzakelijk.

Er zullen begrijpelijkerwijs genoeg vragen zijn die nu bij iedereen opkomen, bewaar die alstublieft nog even. Wij gaan iedereen zoveel mogelijk informeren via de website, app, mail en Facebook.
Omdat het zwembad gesloten is zijn wij telefonisch niet bereikbaar, uiteraard zijn wij voor dringende vragen bereikbaar via info@hofspetters.nl
 
Namens team Hofspetters,

Michel Spaans ( algemeen directeur)