Update Hofspetters zwemlessen 25 juni - COVID-19

Beste Hofspetters,
 
De regering heeft gisteravond weer nieuwe versoepelingen aangekondigd per 1 juli a.s.. Wij krijgen uiteraard vragen wat dit betekent voor de zwemlessen bij de Hofspetters. Ik zal proberen dit zo compleet mogelijk uit te leggen.
 
Zwemlessen tot nu toe:
Een groot compliment aan onze Hofspetters en ouders. Een bonte verzameling onesies, badjassen e.d. verzamelen zich buiten voor het zwembad. De kinderen zijn al heel vertrouwd over de procedure en hebben zin in de zwemles. Wij snappen natuurlijk heel goed dat het best spannend is voor de kinderen maar we zien ook dat soms de ouders meer spanning hebben dan de kinderen. De lachende gezichten na afloop als men weer naar buiten komt laat maar weer eens zien dat zij het best ok vinden. De opkomst is iedere week weer hoger maar we zien ook dat er nog veel kinderen wegblijven. Wilt u uw kind wel AFMELDEN als u niet komt zwemmen, dan houden wij rekening met de indelingen en kunnen we andere kinderen inhaallessen aanbieden.
 
Wel merken we dat er ouders zijn die te laat zich melden bij de ingang waardoor wij soms geen toegang meer kunnen verlenen. Dit heeft te maken met de hele operatie van binnenkomst, verzamelen en naar zwembad brengen om daarna weer kinderen op te halen en zorgen dat zij weer veilig kunnen melden bij de ouders. Zorg echt dat uw kind 15 minuten VOOR aanvang van de les aanwezig is. Wij moeten helaas streng zijn bij de ingang i.v.m. de maatregelen, te laat is niet zwemmen helaas. We vragen dus ook om uw begrip.
 
Bereikbaarheid
Zolang de beperkingen van toegang van kracht zijn wij het beste te bereiken via mail : info@hofspetters.nl
 
Wat betekent de nieuwe versoepeling per 1 juli a.s.?
Vandaag heeft de Gemeente Den Haag aan ons laten weten dat men eerst het nieuwe protocol afwacht, dat men daarna voor alle zwembaden in Den Haag gaat kijken wat dit betekent voor het toegangsbeleid. Als Hofspetters zijn wij huurder van badwater in het Hofbad dus moeten wij ons houden aan protocol en regels Gemeente. Zodra hier dus meer nieuws over is brengen wij u direct op de hoogte.
 
Diplomazwemmen
We krijgen vragen van ouders of er nog diplomazwemmen voor de vakantie zal plaatsvinden. Deze week hebben we dat intern besproken. Er worden binnenkort 3 data bekend gemaakt waarin wij gaan diplomazwemmen. Het zal er anders uitzien dan anders i.v.m. de maatregelen. Wel gaan wij er alles aan doen om er een feestje van te maken. 
 
Wij gaan door tijdens de zomervakantie
Goed nieuws, alle Hofspetters kunnen doorzwemmen tijdens de zomervakantie in juli en augustus. Gewoon volgens het vertrouwde rooster. We zouden wel graag willen weten of onze kanjers ook echt willen komen. Wij schatten nl. in dat er veel mensen wel vakantie hebben maar niet weggaan. Daarom vriendelijk verzoek, laat ons even weten via info@hofspetters.nl of u in juli en augustus van plan bent ook echt door te zwemmen. Wij kunnen dan het aantal instructeurs inschatten. Dank alvast!
 
Contributie
In mei en juni jl. hebben wij geen contributie afgeschreven. Per juli a.s. zullen wij dit weer voor de 1e keer gaan uitvoeren volgens de normale procedure. 
 
Rest mij u alleen nog mooie zomerse dagen toe te wensen,
 
Namens team Hofspetters en management

Vriendelijke groet,
 
Michel Spaans 
Algemeen Directeur