Steun Stichting Hofspetters

COVID-19 maakt het ook voor zwemlessen geen gemakkelijk jaar. Zwembaden dicht, ouders die we niet mogen toelaten als toeschouwer, zwemvorderingen die stagneren en geen inkomsten. Toch proberen we er alles aan te doen om positief naar de toekomst te kijken en kunnen we niet wachten om weer zwemles te mogen geven.

 

Gelukkig helpt de overheid en gemeente Den Haag ons met een deel van onze kosten, echter hebben wij op dit moment €0,- inkomsten en worden niet alle kosten gedekt. Wij vragen geen contributie maar op dit moment hebben we wel inkomsten nodig. Daarom vragen wij u of een donatie zou kunnen doen, zodat wij onze lopende kosten kunnen dekken en we als het weer mogelijk is zwemles kunnen geven.

 

Alvast onze hartelijke dank voor uw steun.

 

Bij iedere donatie ontvangt u een waardebon voor 2 gratis koffie/thee naar keuze in de horeca van het Hofbad als dank voor uw bijdrage.


STEUN STICHTING HOFSPETTERS (klik hier)

 

Veel gezondheid en sportiviteit toegewenst,

 

Team Hofspetters

 

Stichting Hofspetters

Stichting Hofspetters is in 2012 opgericht door 10 Haagse zwemverenigingen, met ieder zijn expertise in de verschillende onderdelen van de zwemsport. Wij hebben als missie het geven van goed zwemonderwijs en het stimuleren van de Haagse watersport. Gezamenlijk willen wij topzwemsport- en zwemtalentontwikkeling in de Haagse regio mogelijk maken. Een belangrijk middel daarbij is het verzorgen van leszwemmen in het Hofbad in Den Haag-Ypenburg.

 

Leren zwemmen is in ons waterrijk land heel belangrijk. Daarom biedt team Hofspetters zwemlessen voor verschillende leeftijden gericht op een leven lang veilig, gezond en vooral plezierig zwemmen.