Nieuwe Hofspetters Huisregels per 25 september

Eindelijk is het zover! Per 25 september 2021 vervallen alle coronamaatregelen. Ook alle werkwijzen omtrent de zwemlessen, kleedkamers en dergelijke gaan dus weer terug naar normaal, wel met een aantal aanpassingen. Lees deze mail daarom goed door.

We willen allereerst iedereen enorm bedanken voor jullie geduld, aanpassingsvermogen en begrip de afgelopen 1,5 jaar! We hebben in deze periode veel geleerd. Zo’n 7 keer hebben we onze gehele organisatie moeten aanpassen en hebben we dagelijks 4 extra personeelsleden ingezet om alles goed te laten verlopen.

De aanpassingen die goed zijn gegaan nemen we mee in de nieuwe “Hofspetters Huisregels”. Deze zijn als volgt:

  • 15 minuten voorafgaand de les meld u uw kind aan bij de balie met de pas. Aanmelden kan uiterlijk tot 5 minuten voor de les. Hierna kunnen wij uw kind niet langer binnenlaten. Tijdens het aanmelden zijn wij niet beschikbaar voor vragen.
  • U of uw kind scant zelf de pas, kijkt in welk bad hij/zij zwemt en loopt door naar de kleedkamers. De looproute vindt u hier.
  • De MiniSpetters kleedkamers vervallen en kleden om in de algemene kleedkamers.
  • U mag met uw kind doorlopen tot de deur van de douches aan het recreatiebad. Hier halen wij de kinderen op. Het is niet toegestaan als ouder de zwemzaal op de lopen.
  • De ruimtes na de kleedkamers zijn natte voeten gedeelten, hier zijn schone slippers of blauwe schoentjes verplicht. Blauwe schoentjes kunt u kopen voor € 0,50 en contant betalen of via iDEAL/incasso.
  • 5 minuten voor afloop van de les mag u richting de kleedkamer lopen om uw kind op te halen. U mag wachten tot de deur van de douches.
  • U bent verplicht uw kind te begeleiden aan het begin en einde van de les. Uw kind kan niet alleen in de kleedkamers zijn, ons personeel houdt geen toezicht meer in de kleedkamers. Wij dragen de verantwoording vanaf de douchedeuren over aan de ouders.
  • Als ouder mag u de zwemzaal niet betreden.

Horeca

Helaas heeft de horeca nog wel te maken met maatregelen. Hier dient u voor uw bezoek een coronatoegangsbewijs te tonen. Bij afhalen of wanneer u op het terras zit is geen toegangsbewijs nodig. We hopen hierbij op uw begrip.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons een mailtje terugsturen of bellen tijdens de beltijden aangegeven op de website.