Hofspetters start lessen vanaf 22 maart, met extra meetmomenten op 20 maart

Eindelijk mogen we weer starten! In deze mail geven wij meer informatie over de herstart van  de lessen, maar geven we ook belangrijke wijzigingen aan. Daarnaast maakt {{ouder.leerlingen_voornamen}} aan het einde van deze mail kans op een speelgoedkaart!

Herstart lessen

De lessen zullen vanaf 22 maart starten volgens het reguliere rooster. Op zaterdagochtend en woensdagmiddag hebben wij extra lessen ingepland om de voortgang bij te werken. Deze lessen zijn voor fase 4 t/m 8 en zijn te boeken als 'inhaalles'. In deze lessen zal de focus liggen op het bijwerken van achterstanden.

Op 20 maart organiseren wij extra lessen van 07.25 tot 09.45 om te kijken waar de achterstanden liggen en de kinderen behoefte aan hebben. Wilt u uw kind(eren) mee laten doen aan dit 'meetmoment'? Boek deze dan als inhaalles op 20 maart. 

Lees het vernieuwde protocol en de maatregelen die wij nemen om de voortgang terug op peil te krijgen via deze link.

De geplande zwemlessen zijn vanaf nu te zien op hofspetters.we-score.nl. Nog geen inlog? Ga dan naar hofspetters.we-score.nl, klik op "Wachtwoord vergeten".

Inhaallessen en scoren

Vanaf heden zal Hofspetters de regels omtrent de inhaallessen veranderen. Het uitgangspunt van deze wijziging is dat er per jaar meer inhaalmomenten zijn. Dit komt ten goede van de voortgang.

De huidige manier van inhaallessen (3/6 keer per jaar) vervalt. U krijgt voortaan voor elke afgemelde les een half (0,5) inhaaltegoed. Hiermee zou u bij 1x per week les niet 3, maar 22 keer per jaar kunnen inhalen. Hierbij is afmelden belangrijk, bij 3x afwezig zijn zonder afmelden (no-show) wordt 1 tegoed in mindering gebracht.

Lees voor meer informatie de uitgebreide informatiebrief via deze link.

Gebruik van de Hofspetters toegangspas

We merken steeds vaker dat kinderen hun pas vergeten of kwijtraken. We willen benadrukken dat het gebruik van de toegangspas verplicht is vanwege de snelheid bij het inchecken en de coronaregistratie. Daarnaast kan het zonder pas voorkomen dat een "no-show" wordt geregistreerd en dit dus mee telt in de inhaallessen.

Daarom willen wij u vriendelijk vragen de pas altijd mee te geven, en uw kind deze na afloop in de tas te laten stoppen. Indien de pas kwijt is en wij deze hebben gevonden, ontvangt u hier dezelfde dag een mail over. Pas kwijt en geen mail gehad? Of heeft u momenteel geen pas in bezit? Bestel dan vóór 19 maart 2021 een nieuwe pas via dit formulier (de vervangingswaarde voor de pas is € 5,00).

We zullen de eerste week tevens een proef draaien met een incheckpunt buiten het zwembad, zodat ouders de pas zelf kunnen scannen.

Win een speelgoedkaart t.w.v. 15,00 euro!

Het starten van de zwemlessen met ons nieuwe systeem is een feestje, en dat moet je natuurlijk vieren! Daarom heeft Hofspetters een leuke actie opgezet. De actie werkt als volgt:

1. Voeg in WeScore een foto van jezelf toe (liefste een zwemfoto). Dit kan na het inloggen via "Mijn Account".
2. Check of je een pasje in bezit hebt. Hier hoef je verder niets mee te doen, maar is een voorwaarde voor het winnen van de prijs.
3. Als deze twee stappen in orde zijn doe je automatisch mee! De winnaars ontvangen op 19 maart een mail van ons.

Verder hoef je dus niets te doen, alles gaat vanzelf!

We kunnen niet wachten om iedereen weer te zien!

En hopelijk hebben jullie er natuurlijk ook zin in! Wat zal het genieten zijn om straks alle leuke onesies, vrolijke gezichten en vooral zwemtrucjes weer te mogen zien! 

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, neem dan vooral contact met ons op. We zijn telefonisch nog niet bereikbaar, maar uiteraard wel via info@hofspetters.nl.

Helaas nog geen MiniSpetters en volwassen zwemles

Binnen de huidige maatregelen kunnen we deze lessen helaas niet geven. De betrokken groepen hebben hier een aparte mail over ontvangen.