Gezocht: Bestuursleden voor Stichting Hofspetters

 

Wil jij je maatschappelijk inzetten en wil je je inzetten voor de zwem(top)sport en de zwemveiligheid van kinderen uit regio Den Haag? Wordt dan bestuurslid bij Hofspetters! 

Achtergrond Hofspetters

Hofspetters is een innovatieve zwemschool opgericht door de Haagse zwemsportverenigingen met de ambitie om de doorstroom van leszwemmende kinderen naar de zwemsporten in de regio te verbeteren. Hofspetters verzorgt zwemlessen aan ongeveer 1100 kinderen in het Hofbad; de baten daarvan komen ten goede aan de talentontwikkeling en topzwemsport voor wedstrijdzwemmen, waterpolo, synchroonzwemmen en schoonspringen. Uiteindelijk doel is dat Haagse zwemsporters weer schitteren op de Olympische Spelen!
 
Hofspetters wordt bestuurd door een vrijwillig bestuur en een professionele directie.  Zij geven samen leiding aan een sterk team van enthousiaste medewerkers die zich elke dag inzetten om de beste zwemlessen aan uw kind te bieden.

Momenteel zoeken wij een aantal vrijwilligers om ons bestuur te versterken.

  • Bent u enthousiast over Hofspetters?
  • Wilt u zich inzetten voor de zwemveiligheid van kinderen uit de regio Den Haag?
  • En voor de ontwikkeling van de Haagse zwemsport?
  • Wilt u meepraten over het beleid van de Hofspetters?

Wij zoeken een aantal vrijwilligers om ons bestuur te versterken: 

Momenteel bestaat het bestuur uit drie leden die de voorzitter, secretaris en penningmeester vormen. Graag hebben wij extra bestuursleden ter aanvulling en in verband met toekomstig vertrek van een bestuurslid(/leden).
We zoeken nieuwe bestuursleden met de volgende competenties:

  • Je beschikt over bestuurlijke ervaring
  • Je bent een netwerker, maakt makkelijk contact en schakelt van nature met verschillende partijen zowel intern en extern 
  • Je bent een constructief denker en bent inspirerend en enthousiast over de doelstellingen van Hofspetters
  • Je bent integer en standvastig

Het is mogelijk om (op termijn) binnen het bestuur specifieke onderwerpen op te pakken: PR & Communicatie, integriteit, HR, Financiën. Ook kan op termijn de rol van voorzitter of penningmeester worden opgepakt.

De bestuursvergaderingen vinden maandelijks plaats. Daarnaast vindt er nog regulier overleg plaats (tussen de voorzitter en penningmeester) met de Raad van Toezicht en Advies van Hofspetters.Interesse?

Meld u dan aan bij de voorzitter Gerard Taal via voorzitter@hofspetters.nl. Er zal dan een oriënterend gesprek plaatsvinden om te kijken of u de juiste persoon bent in onze organisatie.