Gewijzigde regels ouders op tribune

Beste ouders, 

De Gemeente Den Haag heeft het toegangsbeleid in het Hofbad opnieuw beoordeeld en heeft ons goed nieuws gebracht. Er mogen tijdens de lessen van de Hofspetters weer ouders plaatsnemen op de tribune. Dat is goed nieuws maar er zijn wel strakke regels afgesproken. Wij moeten hier streng op toezien om te voorkomen dat de Gemeente alles weer gaat terugdraaien. Wij gaan ervan uit dat u zich aan deze regels houdt. 

  • U meldt zich uiterlijk 15 minuten voor aanvang bij de ingang van het zwembad. 
  • U loopt samen met uw kind naar binnen maar u mag NIET mee de kleedkamer in. 
  • Uw kind scant zijn of haar pasje net zoals dit ook gebeurt en verzamelt in de hal links, wij zorgen verder voor begeleiding net als het nu ook gaat. 
  • U loopt direkt de trap op naar de tribune en blijft niet hangen in de hal. Onze medewerkers zullen hierop toezien. 
  • Boven heeft u de keuze plaats te nemen op de tribune bij de kruisjes of u kunt plaatsnemen in de horeca. Let wel, in de horeca zijn de coronamaatregelen van kracht. Ook kunt u in de horeca alleen pinnen. 
  • Na afloop van de les dient u direkt naar beneden te gaan en het zwembad te verlaten en buiten te wachten op uw kind. 
  • Uw kind komt net als nu zelf naar buiten nadat hij / zij u ook daadwerkelijk gezien heeft. Blijf dus niet in de auto zitten maar meldt u buiten bij de ingang. 

 

Blijf dus uw kind makkelijke kleding meegeven, en een tas om alles in te doen. 

De Gemeente heeft de volgende aantallen bekend gemaakt die toegang hebben tot het Hofbad per les : 

80 zitplaatsen in totaal op 1.5 m voor volwassenen en kinderen van 13 tot en met 17 jaar 


Kinderen tot 12 jaar mogen met de ouder mee de tribune op.


Als Hofspetters hebben we afgesproken dat er per zwemmend kind 1 ouder ( evt. met kinderen tot 12 jaar) naar binnen mag per les. Zijn er 80 mensen binnen zullen wij helaas de toegang dicht moeten doen tot een volgende les. 

Zwemmen in de vakantie 


Wij zijn heel blij dat wij de zwemlessen tijdens de zomervakantie gewoon kunnen doorgaan op dezelfde tijden als u gewend bent. Ook hebben we goed nieuws voor onze zwemmers op de woensdag. Normaal vallen de lessen daar uit maar ook die gaan tijdens de zomervakantie gewoon door. Wel starten we op een nieuwe tijd : 1545 – 1630 en 1630 – 17.15 uur. Gezien de vele reacties merken we dat iedereen graag op zijn of haar les de hele week wil doorzwemmen. 


Ook willen er veel mensen gebruik maken van de inhaallessen. Daarom vragen wij u dringend u echt af te melden voor de les als u NIET komt want daarmee kan een ander kind een inhaalles inplannen.

Dank voor uw medewerking. 


Wij zijn blij dat we steeds meer kunnen aanbieden, hou u aan de regels dan komt alles goed. 


Fijne vakantie, 


Namens team Hofspetters, 


Michel Spaans ( Algemeen directeur)