EJK Waterpolo

Van donderdag 8 tot en met zondag 18 september 2016 wordt in het Hofbad in den Haag de Europese Jeugd Kampioenschappen Waterpolo gehouden. Een groot evenement waar Europese toplanden, zoals Servië, Rusland, Hongarije en Italië strijden om de titel.

Dit evenement zorgt voor wijzigingen in onze zwemlessen omdat wij geen gebruik kunnen maken van het wedstrijdbad. U heeft per mail van ons ondertussen al de eventuele wijzigigen van ons ontvangen. Het kan dat de lessen helaas niet door kunnen gaan, u ontvangt voor deze lessen een inhaaltegoed. Of dat de lessen verplaatst worden naar het instructie- en/of recreatie bad.


Wij willen u erop attenderen dat het kan zijn dat op de persoonlijke pagina in Zwemscore en de App niet klopt met wat hierboven beschreven is. Vanaf maandag 19 september 2016 zullen de lessen weer worden gegeven volgens het bekende rooster.

Om u voldoende gelegenheid te geven voor het inhalen hebben wij voor, tijdens en na het EJK tijdelijk – tot en met 1 oktober – de lesgroep grootte verruimt naar 10 kinderen en zijn hierop voorbereid zodat de kwaliteit van de zwemles gewaarborgd blijkt. Kijk op de persoonlijke pagina in Zwemscore of in de App voor de mogelijkheden om inhaallessen in te boeken.


Wij vragen uw begrip voor deze oplossing.