De maatregelen worden versoepeld!

Nederland gaat langzaam weer van het slot. Vanaf vrijdag 3 september 2021 hebben wij dan ook weer goed nieuws, ouders mogen hun kinderen weer zelf ophalen uit de kleedkamers. Dit kan alleen onder strikte voorwaarden, lees deze mailt daarom a.u.b. goed door!

Na een goed overleg met de Gemeente Den Haag hebben wij de volgende afspraken gemaakt:

  • Ouders brengen hun kind naar de balie van Hofspetters. Hier worden de kinderen verder begeleid zoals dat nu ook gebeurt. Ouders hebben dus nog GEEN toegang tot de kleedkamers bij aanvang lessen.
  • Na het inchecken loopt u door de poortjes weer direct naar de tribune, horeca of naar buiten. Het is niet toegestaan te blijven hangen op trap of in de hal. Tevens is het bij aanvang van de les niet mogelijk vragen te stellen bij de balie.
  • Iedereen dient nog steeds 15 minuten voor de les aanwezig te zijn om de pas op tijd te kunnen scannen.
  • 5 minuten voor de lessen laten we GEEN kinderen meer toe tot de les, zonder uitzonderingen (dit doen wij i.v.m. de veiligheid van de begeleiding van hal naar kleedkamers en zwemzaal). Bent u dus te laat, dan is er geen zwemles meer mogelijk.
  • Als de kinderen na de les richting de douches lopen, krijgt u als ouder (1 ouder per kind) toegang tot de kleedkamers. Uw kind kunt u opvangen bij de douche, hierna kunt u direct omkleden zoals we dat nu ook hebben afgesproken, neem dus een badjas, onesie, of zeer makkelijke kleding mee. U mag NIET blijven hangen in de kleedkamer en respecteer afstand tot elkaar.
  • In de kleedkamers zijn blauwe overschoenen of badslippers verplicht! Daarnaast zijn sommige kleedkamers niet beschikbaar. U kunt dit overzicht inzien bij de balie of op de deur van de kleedkamer.
  • U dient na de lessen het zwembad snel te verlaten en niet te blijven hangen in de hal.
  • Alleen Hofspetters begeleid de kinderen na het scannen van de pas naar de kleedkamers bij binnenkomst en in de zwemzaal. Na afloop van de les brengen wij de kinderen naar de doucheruimte waarna zij de kleedkamer inkomen. In de kleedkamers zijn de ouders dus weer verantwoordelijk voor zijn of haar eigen kind(eren).

Onderaan deze mail vind u de looproutes in de nieuwe situatie. Gelieve deze goed te bekijken.

Wij zijn blij met deze nieuwe ontwikkeling die in samenwerking met de Gemeente Den Haag is afgesproken. Wij benadrukken wel dat de Gemeente heeft aangeven te kijken of ouders deze nieuwe maatregel ook respecteren dus vragen wij iedereen met klem alle afspraken na te leven.