COVID-19 update 2 oktober 2020

Beste ouders, 

 

Heel de wereld is nog steeds in de ban van het coronavirus. Wekelijks krijgen we nieuwe maatregelen waar wij ons aan moeten houden als Hofspetters. Fijn te zien dat onze ouders begrip hebben voor alle maatregelen en wij hopen net als u dat u snel weer mee naar binnen mag met uw kind.

 

Ook binnen het team Hofspetters hebben wij een corona protocol. Ik hecht er waarde aan dit met u te delen zodat u ook weet hoe wij met alle coronamaatregelen omgaan. Transparantie is goed om begrip te hebben voor elkaar. 

 

Als een medewerker verschijnselen heeft van verkoudheid, hoesten oid is hij/zij verplicht thuis te blijven en moet er een afspraak worden gemaakt voor een coronatest. Tot de uitslag moet hij/zij thuis blijven. Verder hebben wij het dragen van een mondkapje als dringend advies aan de medewerkers gegeven tot aan de start van de les. Op de kant en in het water mag deze uiteraard naar eigen inzicht op of af. 

Onderling dient men 1,5 meter afstand te houden. Dit vragen wij ook aan de ouders die buiten staan om de 1,5 meter in acht te nemen zowel bij de ingang of als u bij het raam gaat kijken. 

 

Helaas hebben we ook te maken met een toename van testen. Dit kan dus betekenen dat er een andere juf of meester voor de groep staat want wij zullen er alles aan doen om de zwemlessen door te laten gaan,

 

Samen gaan we dit oplossen,

Namens team Hofspetters,