COVID - 19 Brief omtrent nieuwe maatregelen

 
Beste ouder(s), verzorgers van onze Hofspetters,

Gisteravond heeft de regering per 15 december 2020 een lockdown aangekondigd. Dit betekent dat wij als Hofspetters door de sluiting van de zwembaden geen zwemlessen meer mogen geven tot 19 januari 2021. Ook liggen onze overige activiteiten helemaal stil. Als team Hofspetters hebben wij begrip voor de maatregelen maar betreuren we de maatregelen wel. Het veilig kunnen zwemmen is essentieel voor iedereen in Nederland. 
Wat betekenen de maatregelen voor de zwemlessen van uw kind of voor u?        

Lidmaatschapsgeld 
Wij zullen in januari 2021 GEEN contributie vragen. Wij hopen weer op 19 januari 2021 te kunnen gaan starten waarmee we de gemiste lessen van december 2020 kunnen compenseren.

Diplomazwemmen
Morgen stond er voor een grote groep DIPLOMA zwemmen ingepland. Het afzwemmen moet een feestje zijn, omdat je een periode afsluit met een diploma. Iedereen die stond ingepland ontvangt vanuit team Hofspetters persoonlijk bericht hoe we dit gaan oplossen. Hou dus uw mail goed in de gaten. Geen mail ontvangen vandaag? Check dan ook even uw map ‘’ongewenste mail’’ of ‘’spammap’’. Staat het daar ook niet in, stuur dan een mail naar info@hofspetters.nl

Bereikbaarheid Hofspetters
Gezien de zwembaden voor iedereen gesloten zijn, werken wij vanuit huis. Wij zijn telefonisch niet te bereiken in het zwembad. Dit betekent dat wij in de periode van 15 december 2020 tot en met 19 januari 2021 - 24 uur per dag bereikbaar zijn via onze mailadres info@hofspetters.nl. Wel vragen wij een beetje begrip voor wellicht wat vertraging van antwoorden. 
Verder loopt onze laatste nieuws, updates, en nieuws over het weer mogen starten altijd via onze Facebookpagina, website en Hofspetters app. Hou deze dus goed in de gaten. Staan daar geen nieuwe feiten op, dan is dat er ook niet en plaatsen wij weer nieuws als er ook nieuws is. 
 
Wachtlijst / starten nieuwe kinderen
Door de sluiting tot 19 januari 2021 waken wij over de wachtlijsten. Op het moment dat wij weer weten wanneer de lessen echt gaan beginnen, gaan we weer 100 % invulling geven aan de wachtlijsten. U kunt u uiteraard wel opgeven via www.hofspetters.nl

En dan ook nog dit :
2020 is een heel pittig jaar geweest, niet alleen voor u maar zeker ook voor het team van Hofspetters. Door alle maatregelen moesten we flink improviseren. Voor een grote zwemschool als Hofspetters is dit een flinke opgave. Tel daarbij ook dat ook medewerkers ziek worden, testen moeten laten doen, kinderen begeleid moeten worden vanaf de hal en u snapt dat wij dit alleen maar kunnen doen door de extra inzet van onze medewerkers. Wij merken wel dat er de laatste tijd iets minder begrip is voor alle maatregelen die zijn genomen. Als team Hofspetters werken wij dagelijks met maximale inzet om uw zoon of dochter 100 % veilig een goede zwemles te verzorgen. De glimlach na afloop van het kind doet ons heel goed, want daar doen we het voor. Alle maatregelen zijn niet ons verzonnen, maar maatregelen die voortkomen vanuit een protocol van de overheid en Gemeente Den Haag. Samen moeten we ervoor zorgen dat dit virus snel uit de wereld gaat. Wij vragen u dus begrip voor alle maatregelen en vragen ook om met respect hiermee om te gaan. 

Wij wensen u in deze periode hele fijne feestdagen toe en hopen dat 2021 voor u en uw naasten een mooi jaar gaat worden. Blijf gezond!
 
Namens Team HOFSPETTERS,

Michel Spaans
Algemeen directeur


Meer info of updates:

Website
www.hofspetters.nl

Hofspetters app
Beschikbaar voor iOs en Android

Facebook
https://nl-nl.facebook.com/Hofspetters