Aangepaste maatregelen per 19 december

Vanaf vandaag is in Nederland een harde lockdown van kracht. Alleen essentiële dienstverlening mag open blijven. Gelukkig beschouwt de overheid zwemlessen als essentieel, wat dus betekent dat de zwemlessen door mogen gaan!

WIJZIGINGEN PER 20 DECEMBER 2021

Naast de al geldende maatregelen is vanaf vandaag de horeca in het Hofbad gesloten. Hieronder leest u beknopt de actuele maatregelen:

Nieuwe maatregelen

  • De horeca en tribune is gesloten. Ouders/begeleiders verlaten na het omkleden direct het gebouw. Vanaf 5 minuten voorafgaand het einde van de les mogen ouders het gebouw betreden om de kinderen weer om te kleden. Houd hierbij rekening met de aangepaste tijden en haal uw kind op tijd op.
  • De entreehal en gangen zijn alleen-lopen ruimtes. Het is dus niet toegestaan hier te blijven wachten.

Bestaande maatregelen

  • Lessen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vervallen en kunt u zelf inplannen. De lessen op woensdag, zaterdag en zondag blijven ongewijzigd.
  • U bent maximaal 15 minuten en minimaal 5 minuten voorafgaand de les aanwezig bij de balie. Minder dan 5 minuten voorafgaand de les is te laat, we laten dan niemand meer binnen.
  • Voor toegang is een Coronatoegangsbewijs en het dragen van een mondkapje verplicht.

ZWEMLESSEN T/M 14 JANUARI

Tot en met 14 januari gelden deze maatregelen en het deels aangepaste rooster. Tot deze tijd zullen wij dus niet terug gaan naar het reguliere rooster.

Vanwege de harde lockdown zullen veel kinderen geen school hebben en zal veel sportbeoefening en andere activiteiten niet langer mogelijk zijn. Daarom adviseren wij ouders deze vrijgekomen tijd te gebruiken om zoveel mogelijk te komen zwemmen.

Zwemles is niet alleen erg belangrijk voor de zwemveiligheid, maar heeft in zekere zin ook een sociaal en sportief aspect. Daarnaast duren de lessen nu noodgedwongen korter, waardoor het goed is om wat vaker dan normaal te komen zwemmen.

Heeft u geen inhaaltegoed meer, maar wilt u wel graag extra zwemles voor uw kind? Dan kunt u inhaallessen bijkopen via info@hofspetters.nl.

SLUITINGSDAGEN

  • Op woensdag 29 december en 5 januari zijn wij gesloten in verband met de kerstvakantie.
  • Van 24 tot 26 december zijn wij gesloten i.v.m. de kerstdagen.
  • Op 31 december en 1 januari zijn wij gesloten i.v.m. de jaarwisseling.

Indien een les uitvalt vanwege feestdagen ontvangt u geen inhaaltegoed. Met deze uitval is rekening gehouden bij het berekenen van het lesgeld. Meer informatie, klik hier.

BLIJF GEZOND EN GENIET VAN DE FEESTDAGEN

We hopen dat iedereen gezond blijft. Geniet van de feestdagen samen met je naasten.

Namens Team Hofspetters wensen we iedereen een hele fijne kerst en jaarwisseling!