Inschrijven bij Hofspetters

Leuk dat u uw kind of uzelf wilt inschrijven bij Stichting Hofspetters! Via deze pagina komt u terecht bij onze inschrijfformulieren.

In het inschrijfformulier wordt om een gewenste startdatum gevraagd. Dit betreft slechts een indicatie, en is geen bevestiging dat uw kind ook daadwerkelijk op deze datum kan starten.

Vanwege de lockdowns zijn onze wachtlijsten erg opgelopen. Houdt u rekening met een wachttermijn van 9 maanden voor de zwemlesprogramma's. 
 

Zwemles

Hofspetters geeft zwemles volgens de SuperSpetters en ABC methode. Bekijk meer informatie over onze zwemprogramma's op deze pagina. Indien u van de Ooievaarspaskorting gebruik wilt maken, kunt u enkel inschrijven voor het ABC programma.
 

Inschrijven SuperSpetters >
Inschrijven PremiumSpetters >
Inschrijven ABC >

Vanwege de lange wachtlijsten kunnen wij momenteel geen inschrijvingen voor ABC i.c.m. de Ooievaarspas aannemen.

Is uw kind nog te jong voor zwemlessen, maar heeft hij/zij wel de leeftijd van 3,5 jaar bereikt? Dan kunt uw kind meezwemmen in het MiniSpetters programma, waarin we kinderen laten wennen aan het water.
 

Inschrijven MiniSpetters >

Verder zwemmen

Ook na de zwemlessen bieden wij verschillende leuke zwemprogramma's aan. Meer informatie over onze zwemprogramma's vind u op deze pagina.
 

Inschrijven Zwemvaardigheid >
Inschrijven Waterveilig >
Inschrijven SterrenSpetters >
Inschrijven Zeemeerminzwemmen >

Volwassenen

Voor volwassenen (vanaf 16 jaar) bieden wij zowel zwemlessen als borstcrawlcursussen aan. 
 

Inschrijven Volwassenzwemmen >
Inschrijven Borstcrawlcursus >

 

Duur wachtlijsten

Op dit moment zijn de wachtlijsten in de Nederlandse zwembaden aanzienlijk opgelopen, vanwege lange sluitingen weinig doorstroom van kinderen. De volgende indicaties zijn dan ook grove inschattingen wanneer u zich vandaag zou inschrijven.
 
SuperSpetters 8/9 maanden
ENVOZ ABC 10/11 maanden
Zwemvaardigheid 0/2 maanden
MiniSpetters 3/4 maanden
SterrenSpetters 0/1 maanden
Volwassenzwemmen 4/5 maanden
Borstcrawlcursus/zeemeerminzwemmen Direct beschikbaar