Afmelden en inhalen

Afmelden

Het afmelden voor een zwemles kan gemakkelijk worden gedaan via de persoonlijke pagina of app (iOS of Android).
Onder het kopje 'lessen' en dan 'afmelden les'. 

  • Bij 1x in de week zwemles: maximaal 3 inhaaltegoeden per kalenderjaar
  • Bij 2x in de week zwemles: maximaal 6 inhaaltegoeden per kalenderjaar

Te vaak afmelden voor de zwemles is niet goed voor de ontwikkeling van de zwemvaardigheid van uw kind.

Extra info:

In al onze 'zwem verder' programma's, het MiniSpetters programma en kinderen die zwemmen met de Ooievaarspas werken wij niet met inhaallessen. Als de les een keer gemist wordt komt deze te vervallen.
 
Heeft u al uw inhaaltegoeden gebruikt en kan uw kind niet naar zwemles komen? Meldt u dan wel af, zodat een andere ouder het plekje van uw kind eenmalig kan gebruiken voor een inhaalles. Zo helpen wij elkaar. U krijgt dan geen geld terug, de les komt te vervallen.

Let op! U neemt geen inhaallessen mee naar het volgende jaar, u dient deze in het zelfde jaar op te maken. Wij raden u daarom aan inhaallessen zo spoedig mogelijk in te halen.  

Inhaalles inboeken

U kunt een inhaalles inplannen via de persoonlijke pagina of app (iOS of Android). Onder het kopje 'lessen' en dan 'inhalen les'. Hier kunt u de gewenste datum en tijd van inhalen invullen aan de hand van een aantal gegeven mogelijkheden. Al deze data zijn gekoppeld aan het niveau van uw kind. Het maakt dus niet uit welke les u kiest.

Als er geen mogelijkheden beschikbaar zijn hebben andere kinderen geen lessen afgemeld en zijn er geen plekjes beschikbaar. U kunt later nog een keer kijken of er mogelijkheden zijn.