Scoreweek (kledingzwemmen)

07 november 2022 tot 13 november 2022
Deze week worden de scores weer bijgewerkt. De scores geven een beeld van de huidige voortgang van uw kind. Let op: alle instructeurs hebben tot en met de laatste zondag van de week om de scores bij te werken. Wanneer uw kind niet aanwezig is deze week tijdens het scoren, dan is het volgende score moment een maand later. Mocht uw kind wel aanwezig zijn geweest maar niet gescoord zijn, gelieve dan een e-mail te sturen naar voortgang@hofspetters.nl zodat wij uw kind in de les daarna alsnog kunnen scoren.
 

Kledingzwemmen


Zwemt uw kind in fase 6 t/m 8?
Vanaf fase 6 moeten alle kinderen elke laatste en eerste week van de maand met kleding komen zwemmen. Regelmatig oefenen met kleding zwemmen bevorderd het leren van de zwemslagen met natte kleding. Daarnaast bieden we de kinderen hiermee een extra oefenmoment voordat er getoetst wordt.

De kledingeisen vanaf fase 6 zijn een T-shirt met lange mouwen en een broek met een ritssluiting (geen legging) en schoenen. De schoenen een stevige zool te hebben. Gymschoenen en harde plastic waterschoentjes zijn toegestaan, zachte surfschoenen niet.

Zwemt uw kind in de A, B of C groep?
De kledingeisen voor diploma A en B zijn: een hemd, T-shirt met korte mouwen, korte broek (met ritssluiting, geen legging), sokken en schoenen (gymschoenen en harde plastic waterschoenen zijn toegestaan, zachte surfschoenen niet).

De kledingeisen voor diploma C zijn: een hemd, T-shirt met lange mouwen, lange broek (met ritssluiting, geen legging), sokken en schoenen (gymschoenen en harde plastic waterschoenen zijn toegestaan, zachte surfschoenen niet).

Zwemt uw kind in Zwemvaardigheid?
In de Zwemvaardigheidgroep gelden de volgende kledingeisen. Deze dienen de gehele week te worden gedragen!

T-shirt met lange mouwen en  een regenjas, broek tot de enkels met ritssluiting, schoenen met stevige zool. Daarnaast willen we u vragen uw kind een plastic tas mee te geven.

Badmuts verplicht voor SuperSpetters

Aangezien wij met het SuperSpetters programma van de KNZB werken, dienen wij als zwemschool ook aan een aantal punten te voldoen om onze licentie te behouden. Hierbij kregen wij als verbeterpunt te horen dat alle kinderen die aan het SuperSpetters programma deelnemen, verplicht een badmuts op moeten hebben. Dit vanwege de beleving tijdens de zwemles, hygiëne en geen belemmering van het haar voor de ogen tijdens de les. Wij willen er bij deze dus ook op wijzen dat alle kinderen van fase 1 t/m fase 8 een badmuts op dienen te hebben tijdens de zwemles.